DIKE DTRS® tehnologija budućnosti!

Uvijek inovativan po tradiciji, DIKE vizionarski pristupa budućnosti, pomičući granice svojih temeljnih vrijednosti.

Kombinirajući 4 tehnologije u jednoj cipeli stručnjaci iz Dike-a podigli su standard udobnosti i lakoće na razinu koja je do sada bila nedostižna u svijetu zaštite. Nova PRIMATO kolekcija uključuje kombinirani sustav novih tehnologija: DER®, DTS®, DAS®, DXT®. 

DER® se sastoji od poliuretanskih mikrokapsula koje djeluju poput opružnog sustava. Kad cipela pogodi tlo, kinetička energija u fazi kompresije se apsorbira i zatim vraća u sljedećem koraku s automatskim potiskom prema gore. Povrat energije je 40%: viši prag bio bi kontraproduktivan za mišiće, neutralizirajući efekt oporavka.

DTS® - Ekskluzivni prodorni otporni potplat u najnovijoj generaciji vlakana teži 50% manje od najčešće korištenih slojeva tkanine. Izuzetno je otporan.

DAS® - Osim što su izrađene od posebnog materijala koji ga čini 50% lakšim od bilo kojeg drugog uloška, ​​mikrokapsule od kojih se sastoje djeluju u tandemu s srednjim potplatom, masirajući stopalo prilikom hodanja i pružajući trenutno olakšanje i optimalnu ergonomsku podršku. Zahvaljujući sredstvima za dezinfekciju, antibakterijskim i gljivičnim materijalima uklopljenim u dizajnerski kalup, stopala ostaju svježa i suha čak i nakon dugog radnog dana.

Sigurnosni nožni štitnik DXT® izrađen je u cijelosti od ugljičnih vlakana, materijala koji može pogoditi svaki udarac s nevjerojatnim omjerom snage i težine. 

 

 

  • Galerija fotografija

© B4Safe 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori