O NAMA

Tvrtka PINEL KRK d.o.o izrasla je iz trgovačkog obrta PINEL koji je osnovan 1998. godine u Krku. U početku djeluje kao manja trgovina asortimana boja i lakova, alata, vodomaterijala i željezarije. 2000.g. proširuje svoju ponudu u novom i većem poslovnom prostoru te uvodi strojno nijansiranje boja. 2005. g. otvara poslovnicu u Malinskoj koja djeluje kao produžena ruka trgovačkog obrta PINEL iz Krka i nudi kompletan asortiman iz već postojeće  ponude.
Vrhunac poslovanja je otvorenje velikog  prodajno-poslovnog centra PINEL KRK 19.03.2020.g. na adresi  Nenadići 27c čime je okončan rad poslovnice u Omišlju. U prizemlju zgrade nalazi se prodajni centar  ukupne površine 600m2 koji se sastoji od prodajnog prostora veličine 300m2 i skladišnog prostora također veličine 300m2 dok su se poslovni prostori i uredi uprave smjestili na katu. 

Tvrtka Pinel Krk aktivni je sudionik u području osobne zaštitne opreme od samog osnivanja. Prije više od 10 godina, unutar tvrtke, osnovan je poseban odjel specijaliziran za osobnu zaštitnu opremu kako bi omogućili veliki izbor opreme, stručni savjet kod odabira te kontinuirano praćenje potreba naših korisnika. Od 2017. odjel posluje pod „kućnim brandom" B4Safe. Nudimo veliki izbor opreme u direktnoj suradnji sa proizvođačima, a u mogućnosti smo odgovoriti i na specifične zahtjeve pojedinih radnih okruženja.

Posjetite nas na adesi Nenadići 27c, Krk gdje se u sklopu Prodajnog centra PINEL KRK nalazi i showroom zaštitne opreme B4SAFE.
Obratite nam se sa povjerenjem!

© B4Safe 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori